Det är dags för 5:e upplagan av ECITL – European Conference on Intelligent Transport Logistics, 7-9:e november på Lindholmen Science Park i Göteborg.

Varför vill du gå på ECITL?

  1. Du är intresserad av pågående projekt med fokus effektivitet/innovation/säkerhet inom ICT för transport.
  2. Ditt företag/organisation är intresserade av att medverka i Horizon2020 (EU:s nästa ramprogram för forskningsfinansiering på ca 80 miljarder €) och vill knyta sig till de starka Europeiska partners som kommer att vara representerade på konferensen.

På den späckade agendan står bl.a.:

  • Viktiga områden och positionering för Horizon2020 med Paul Timmers.
  • ”Common framework” – Europakommissionen initiativ för att forskningsprojekt skall koordinera sina resultat.
  • ”Logistics Mall” – Dr. Bernard Holtkamp från Fraunhofer berättar om det senaste inom Tysk logistikforskning.
  • Framtidens internet med Alicia Garcia från Atos.

Dessutom kommer vi att köra flera interaktiva seminarier på intressanta teman som Common framework, Carbon footprinting och omsättning av innovation i logistik. Nytt för i år är dessutom en forskningsdag, eftermiddagen 7/11, då flera av oss som forskar inom området kommer att presentera det senaste inom vår forskning. Ta chansen att lyssna på världsledande forskare som t.ex. Jan Holmström (Aalto University, Finland) och åkeriexperten Günter Prockl (Copenhagen Business School).

På konferensmiddagen kvällen 8:e november kommer en hemlig artist (en av mina personliga favoriter) att underhålla och på eftermiddagen 9:e november finns möjligheten att ta en tur med Blå tåget på Volvo Cars.

Har ni frågor är ni välkomna att kontakta mig, Henrik Sternberg, som koordinerar konferensen.

0