På Transportforum i Linköping lanserade idag infrastrukturminister Catharina Elmsäter-Svärd Näringsdepartementets nya transportblogg. I första inlägget skriver de bland annat:

[Bloggen är] ett sätt för oss på Näringsdepartementet att bli mer tillgängliga och stå upp för vår målsättning att ha en öppen och inbjudande dialog med alla som på olika sätt är intresserade av vår transportpolitik.

Den här bloggen kommer att utgöra ett ytterligare forum för information till- och kontakter med vår omvärld. Vi kommer kontinuerligt göra inlägg om aktuella frågor inom transportområdet och hoppas att det ska vara intresseväckande samt ge upphov till en konstruktiv dialog med alla som vill.

20120111-173011.jpg

Detta är ett mycket bra initiativ! Vi kommer att följa Transportbloggen med stort intresse och kommer naturligtvis att ta upp den kastade handsken och kasta oss in i dialogen.

Bloggen ligger i länklistan här intill.

0