Du vet väl att du också kan skriva på Logistikfokus! Logistikfokus är en crowdsourcad blogg. Det betyder att innehållet skapas av många personer.  Och hela tanken med bloggen är att personer med erfarenhet från branschen skall kunna dela med sig av sina ”guldkorn”. Alla har något att berätta!

Aluminum Apple Keyboard by Andrew*, on Flickr
Creative Commons Attribution-Share Alike 2.0 Generic License by  Andrew*

Det kan vara något som du själv inte tycker är särskilt speciellt. Det man är duktigast på är ofta det som andra finner störst intresse av att lära sig mer om. Dela med dig av din expertis – stärk ditt eget varumärke. Du har kanske har varit med och utvecklat ett nytt sorteringssystem för terminaler. Eller också kanske du har besökt en konferens och blivit imponerad/inspirerad/upprörd/berörd. Eller så kanske du tycker att det är på sin plats att berätta hur något ligger till (vår bransch är ofta ganska missförstådd). Eller så kanske du vill skriva ett debattinlägg. Det finns många typer av inlägg och omväxling förnöjer.

Om du vill ha lite idéer/inspiration kanske du kan hitta detta på vår önskelista. Förresten – tycker du att något saknas på listan? Skriv förslag i kommentarsfältet längst ner i så fall.

Det finns alltid någon som vill läsa. Och du behöver inte vara Strindberg för att skriva. I anslutning till artikeln finns din byline. Där kan du beskriva dig själv och även länka till din hemsida. Du listas sedan på sidan med skribenter. Och vill du inte skriva inlägg är du ändå naturligtvis hjärtligt välkommen att kommentera andra skribenters inlägg. Det är genom dialog som utveckling skapas!

Vill du veta mer om hur det går till? Självklart vill du det!

Och självklart har du – som sagt – något att berätta. Det har alla. Och jag vill gärna läsa.

Välkommen att höra av dig!

0